KSIĄŻKA
Toksykologia żywności - Stefan Ball [KSIĄŻKA]
2099
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Medycyna ogólna |
Autor | Stefan Ball |
Okładka | miękka |
Opis | Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing. |
EAN | 9788387340551 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 83-87340-55-3 |
Autor | Stefan Ball |
Rok wydania | 1998 |
Wydawca | Medyk |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | A5 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 145 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 7 |
Długość (razem z opakowaniem) | 205 |
Stefan Ball
Medycyna ogólna
Książki