KSIĄŻKA
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder [KSIĄŻKA]

1999

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Dania główne
Seria Zrób To Sam
Autor Egon Binder
Ilość stron 120
Okładka miękka
Opis

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

EAN 9788377636152
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2022-06-21
ISBN 978-83-7763-615-2
Seria Zrób To Sam
Autor Egon Binder
Rok wydania 2022
Wydanie 6
Ilość stron 120
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 190
Szerokość (razem z opakowaniem) 130
Wysokość (razem z opakowaniem) 5