KSIĄŻKA
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder [KSIĄŻKA]
1999
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Dania główne |
Seria | Zrób To Sam |
Autor | Egon Binder |
Ilość stron | 120 |
Okładka | miękka |
Opis |
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb |
EAN | 9788377636152 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2022-06-21 |
ISBN | 978-83-7763-615-2 |
Seria | Zrób To Sam |
Autor | Egon Binder |
Rok wydania | 2022 |
Wydanie | 6 |
Ilość stron | 120 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 190 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 130 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 5 |
Zrób To Sam
Egon Binder
Dania główne
Książki