KSIĄŻKA
Wyśmienite Ciasta Serowe (twarda) - Elisabeth Lange [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Elisabeth Lange |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Klasyczne wypieki w nowych, smacznych wariantachCiasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera iinnych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków - i to już odwielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżychbiałych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich"kuzynów", sery mascarpone i ricotta. Dzięki tym serom możemy tworzyćwciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie.- Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciastaserowe, tortyi drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję- Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożkunaturalnym, twarogugruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone |
EAN | 9788325802073 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2010-05-13 |
Tytuł oryginalny | Wyśmienite Ciasta Serowe (twarda) |
ISBN | 978-83-258-0207-3 |
Autor | Elisabeth Lange |
Rok wydania | 2010 |
Wydawca | Weltbild media KDC |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17 x 24 cm |
Pozostałe
Książki