KSIĄŻKA
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Adam Olszewski
Ilość stron 100
Opis Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.
EAN 9788379261727
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7926-172-7
Autor Adam Olszewski
Wydawca Wydawnictwo WNT
Ilość stron 100
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 170 x 240 mm
Wysokość (razem z opakowaniem) 6
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Długość (razem z opakowaniem) 240