KSIĄŻKA
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Adam Olszewski |
Ilość stron | 100 |
Opis | Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym. |
EAN | 9788379261727 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7926-172-7 |
Autor | Adam Olszewski |
Wydawca | Wydawnictwo WNT |
Ilość stron | 100 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 240 mm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 6 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Adam Olszewski
Pozostałe
Książki