KSIĄŻKA
Zarządzanie jakością żywności [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Ilość stron | 412 |
Opis | Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej. |
EAN | 9788320429664 |
Dział | KSIĄŻKA |
Rok wydania | 2005 |
Ilość stron | 412 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 166 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Długość (razem z opakowaniem) | 238 |
Pozostałe
Książki