KSIĄŻKA
Zarządzanie jakością żywności [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Ilość stron 412
Opis Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
EAN 9788320429664
Dział KSIĄŻKA
Rok wydania 2005
Ilość stron 412
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 166
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Długość (razem z opakowaniem) 238