KSIĄŻKA
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska [KSIĄŻKA]
7999
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA więcej |
Ilość stron | 336 |
Okładka | miękka |
EAN | 9788302134814 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-05-22 |
Nr katalogowy | 147502 |
ISBN | 978-83-02-13481-4 |
Autor | HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA, BEATA SIŃSKA, HALINA TURLEJSKA |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 336 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 154 |
Przedmioty zawodowe
Książki