KSIĄŻKA
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska [KSIĄŻKA]

7999

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA więcej
Ilość stron 336
Okładka miękka
EAN 9788302134814
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-05-22
Nr katalogowy 147502
ISBN 978-83-02-13481-4
Autor HANNA KUNACHOWICZ, IRENA NADOLNA, BEATA PRZYGODA, BEATA SIŃSKA, HALINA TURLEJSKA
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2013
Ilość stron 336
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 154