KSIĄŻKA
Zasady żywienia Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 podręcznik cz. 1 - Dorota Czerwińska [KSIĄŻKA]

6799

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Dorota Czerwińska
Ilość stron 248
Okładka miękka
Opis Dorota Czerwińska REA - ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 1
EAN 9788302152580
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-06-18
ISBN 978-83-02-15258-0
Autor Dorota Czerwińska
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2015
Ilość stron 248
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 14
Szerokość (razem z opakowaniem) 170