KSIĄŻKA
Zasady żywienia Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 podręcznik cz. 1 - Dorota Czerwińska [KSIĄŻKA]
6799
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Dorota Czerwińska |
Ilość stron | 248 |
Okładka | miękka |
Opis | Dorota Czerwińska REA - ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 1 |
EAN | 9788302152580 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-06-18 |
ISBN | 978-83-02-15258-0 |
Autor | Dorota Czerwińska |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 248 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Przedmioty zawodowe
Książki