KSIĄŻKA
Zasady żywienia Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 podręcznik cz. 2 - Dorota Czerwińska [KSIĄŻKA]
6299
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Dorota Czerwińska |
Ilość stron | 232 |
Okładka | miękka |
Opis | Dorota Czerwińska REA - ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 2 liczba ocen: 1 zaloguj się, aby móc oceniać Książka Ilość cena: 29,90 zł DO KOSZYKA OPIS Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywienia, wartości odżywczych produktów spożywczych, wpływów procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów spożywczych, przechowywania żywności i jego wpływu na wartość odżywczą, utrwalania żywności, wzbogacania żywności, żywności funkcjonalnej, wygodnej oraz dietetycznych środków spożywczych, organizmów genetycznie modyfikowanych, zasad znakowania żywności, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, planowania jadłospisów, zaleceń żywieniowych dla różnych grup ludności, podstaw żywienia dietetycznego, żywienia w zakładach gastronomicznych, zachowań żywieniowych i ich wpływu na zdrowie, alternatywnych sposobów odżywiania się, instytucji zajmujących się problematyką żywienia. |
EAN | 9788302150449 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-06-18 |
ISBN | 978-83-02-15044-9 |
Autor | Dorota Czerwińska |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 232 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 11 |
Długość (razem z opakowaniem) | 242 |
Dorota Czerwińska
Przedmioty zawodowe
Książki