KSIĄŻKA
Zb. zadań przyg. do egz. zaw. kucharz małej gastr. [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Joanna Ozdarska
Ilość stron 130
Okładka broszurowa
Opis Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna i praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (zawód: kucharz małej gastronomii). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Spis treści WSTĘP 1. EGZAMIN ZAWODOWY (wyciąg z rozporządzenia MEN) 2. STANDARD WYMAGAŃ EGZAMINACYJNYCH DLA ZAWODU 3. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ DO EGZAMINU ZAWODOWEGO 4. ETAP PISEMNY EGZAMINU ZAWODOWEGO Zestaw 1. Zestaw 2. Zestaw 3. Zestaw 4. Zestaw 5. 5. ETAP PRAKTYCZNY EGZAMINU ZAWODOWEGO Zadanie 1. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 2. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 3. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 4. wraz z arkuszem obserwacji Zadanie 5. wraz z arkuszem obserwacji 6. ODPOWIEDZI DO ETAPU PISEMNEGO
EAN 9788389184405
Dział KSIĄŻKA
Autor Joanna Ozdarska
Rok wydania 2011
Wydawca Format-AB
Ilość stron 130
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17.0x24.0 cm