Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    Wznowienia DVD tylko w DVDMAX.PL!
    KSIĄŻKA

    Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz

    5399
    5399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    BHP w branży gastronomicznej - Piotr Dominik BHP w branży gastronomicznej - Piotr Dominik

    7299
    7299

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Język angielski zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021 - Katarzyna Sarna, Rafał Sarna Język angielski zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021 - Katarzyna Sarna, Rafał Sarna

    7099
    7099

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

    8399
    8399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2 Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2

    6899
    6899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Technologia gastronomiczna z towararoznawstwem w pytaniach cz.1 Technologia gastronomiczna z towararoznawstwem w pytaniach cz.1

    2699
    2699

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1

    5399
    5399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda

    5399
    5399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12

    3299
    3299

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

    8899
    8899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podręcznik - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podręcznik - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

    8799
    8799

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podręcznik - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podręcznik - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda

    8599
    8599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Pewny Start. Zajęcia kulinarne. Karty pracy 2 - Joanna Hryń, Krystyna Rapiej Pewny Start. Zajęcia kulinarne. Karty pracy 2 - Joanna Hryń, Krystyna Rapiej

    6599
    6599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 1 - Joanna Ewa Kowalska Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 1 - Joanna Ewa Kowalska

    4499
    4499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 2 - Joanna Ewa Kowalska Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 2 - Joanna Ewa Kowalska

    4499
    4499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz. 1 - Anna Kmiołek-Gizara Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz. 1 - Anna Kmiołek-Gizara

    6799
    6799

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek

    7499
    7499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - A. Kmiołek-Gizara Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - A. Kmiołek-Gizara

    7799
    7799

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15

    7599
    7599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. (Tom 34) Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. (Tom 34)

    5399
    5399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

    6499
    6499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

    4099
    4099

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

    8299
    8299

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 1 - Marzanna Zienkiewicz Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 1 - Marzanna Zienkiewicz

    8599
    8599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 2 - Anna Kmiołek-Gizara Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 2 - Anna Kmiołek-Gizara

    8899
    8899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3 Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3

    6899
    6899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Usługi gastronomiczne HGT.12 Usługi gastronomiczne HGT.12

    7099
    7099

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński

    2599
    2599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podręcznik - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podręcznik - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

    8299
    8299

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu i żywności - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu i żywności - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak

    4499
    4499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zbiór zadań z gastronomii - Magdalena Kaźmierczak Zbiór zadań z gastronomii - Magdalena Kaźmierczak

    6499
    6499

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska

    4699
    4699

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

    5399
    5399

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda

    5899
    5899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

    4599
    4599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II

    4599
    4599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka

    5599
    5599

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

    4899
    4899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII - Joanna Ozdarska Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII - Joanna Ozdarska

    5899
    5899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia

    6899
    6899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Kwalifikacja T.15 Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Kwalifikacja T.15

    6099
    6099

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - Joanna Ozdarska Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - Joanna Ozdarska

    5899
    5899

    Wysyłamy w 72h

    KSIĄŻKA

    Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. Język angielski zawodowy w gastronomii ćw.

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Maszynoznawstwo gastronomiczne Maszynoznawstwo gastronomiczne

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Maszyny i urządzenia do produkcji zwierzęcej Maszyny i urządzenia do produkcji zwierzęcej

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Mięso i przetwory drobiowe Mięso i przetwory drobiowe

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Obsługa gości 2 (konsumentów) REA WsiP Obsługa gości 2 (konsumentów) REA WsiP

    Artykuł niedostępny

    KSIĄŻKA

    Poradnik kelnera - Beata Jaracz, Halina Szpiłyk Poradnik kelnera - Beata Jaracz, Halina Szpiłyk

    Artykuł niedostępny